Opslag

Kunne du tænke dig at være med til at bringe god mad ud til vores kunder i Fælleskøkkenet og samtidig få en god relation til de kunder, du møder på din vej, så kan du komme i praktik i Fælleskøkkenet.

Du vil i din erhvervspraktik få kendskab til udbringning og levering af færdigretter til kunder på privatadresser og til centre.
Du vil opleve en tempofyldt hverdag, hvor det er svært at kede sig og hvor alle hjælper hinanden.
Når din erhvervspraktik er ovre, vil du have fået et indblik i, hvad det vil sige at arbejde som chauffør med udbringning af mad under kølede forhold, hvor kontakten til kunden er i stor fokus.

Om Fælleskøkkenet

I Fælleskøkkenet, i Sakskøbing, er vi 80 medarbejdere og vi producerer dagligt 2500 portioner mad, som pakkes og leveres til ældre borgere i Guldborgsund og Lolland kommune på centre og til kunder i eget hjem. Derudover har Fælleskøkkenet også produktion, pakning og leverance af patientkost til Region Sjælland.
Størstedelen af produktionen er baseret som cook chill med pakning i modificeret atmosfære (MAP), der sikrer lang holdbarhed under kølede forhold.
Vi er vant til at have praktikanter på besøg hos os og er klar til at tage imod dig, hvis du har lyst til at komme i praktik.