Opslag

Vil du være med til at høste den mad du er med til at tilberede?

Bemærk erhvervspraktikken er fra onsdag til og med søndag.

I erhvervspraktik som kok hos Den Grønne Verden, vil du opleve en helt unikt erhvervspraktik. Før vores gæster kommer er du med til at høste de grønsager vi skal bruges til frokost og om aftenen. Når vi modtager bestillinger fra vores gæster, vil du også opleve at vi høster fx krydderurter og blomster mens vi tilbereder maden.

Du vil også være med til at sylte og fermentere, vores egne råvarer som sælges i vores gårdbutik og bruges restauranten.

Når du har været i erhvervspraktik har du fået en indsigt sæsonens grønsager, og kendskab til råvare og hvordan de bruges.

Om Den Grønne Verden

Hos Den Grønne Verden på Søllestedgaard Gods dyrker vi håndlavede grøntsager, urter og blomster. Vi dyrker efter biodynamiske principper. Der skabes saft og kraft fra sol, vind, regn, skiftende temperatur og god, lollandsk muld. Alt dyrkes på åben mark, vi gøder kun med hestemøg og så bruger vi lidt vand i de meget tørre perioder. Vi befinder os i smukke omgivelser på Søllestedgaard Gods, hvor den særlige arkitektur danner ramme for vores køkkenhave, med over 250 forskellige sorter. Den gamle hestestald er renoveret, og bruges nu til gårdbutik, grøntsagspakkeri, spiseri og arrangementer.