Opslag

Vil du være med til at levere kvalitet til vores kunder, og lave god mad til mange mennesker i store portioner. Kunne du også tænke dig at få kendskab til diætkost og næringsberegninger? Er ernæringsassistentfaget sikkert noget for dig.

Du vil i din erhvervspraktik være med til at producere hovedretter, desserter, smørrebrød og bagværk samt indgå i samarbejde med mange gode kollegaer.
Du vil opleve en tempofyldt hverdag, hvor det er svært at kede sig og hvor alle hjælper hinanden.
Når din erhvervspraktik er ovre, vil du have fået et stort indblik i hvad det vil sige at arbejde som ernæringsassistent i et stort køkken, hvor et godt arbejdsmiljø er i fokus.

Om Fælleskøkkenet

I Fælleskøkkenet, i Sakskøbing, er vi 80 medarbejdere og vi producerer dagligt 2500 portioner mad, som pakkes og leveres til ældre borgere i Guldborgsund og Lolland kommune på centre og til kunder i eget hjem. Derudover har Fælleskøkkenet også produktion, pakning og leverance af patientkost til Region Sjælland.
Størstedelen af produktionen er baseret som cook chill med pakning i modificeret atmosfære (MAP), der sikrer lang holdbarhed under kølede forhold.
Vi er vant til at have praktikanter på besøg hos os og er klar til at tage imod dig, hvis du har lyst til at komme i praktik.