Opslag

Drømmer du om at arbejde med gode råvarer, sensorik, grundsmagene, vores sanser, næringsberegning, fødevareallergier, m.m. så er ernæringsassistentuddannelsen måske noget for dig.

Fælleskøkkenet i Sakskøbing ligger i et mekka af lokale råvarer. Her kan vi nævne Lollandsgrisen og friske jordbær fra lokale avlere, samt vores egne bistader, hvor vi selv anvender honningen i vores produktion af fx egnsretter, gammeldags dansk mad og nytænkende retter. Produktionen er Cook-chill, hvilket vil sige, at vi laver maden og køler den ned hurtigst muligt herefter i modificeret atmosfære (MAP), som sikrer lang holdbarhed. I Fælleskøkkenet er vi er ca. 80 medarbejdere og producerer dagligt 2500 portioner mad, som pakkes og leveres til ældre borgere i Guldborgsund og Lolland Kommune på plejecentre og eget hjem. Vi leverer også til Sakskøbing Skolebod og Region Sjællands kantiner. Med ernæringsassistentuddannelsen kan du arbejde steder som kantiner, sygehuse, børnehaver, leve-bo-miljøer og storkøkkener – det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Det er også muligt at tage fx en bachelor i Ernæring og Sundhed. Lyder dette interessant, glæder vi os til at tage imod lige præcis dig.

Om Fælleskøkkenet

I Fælleskøkkenet, i Sakskøbing, er vi 80 medarbejdere og vi producerer dagligt 2500 portioner mad, som pakkes og leveres til ældre borgere i Guldborgsund og Lolland kommune på centre og til kunder i eget hjem. Derudover har Fælleskøkkenet også produktion, pakning og leverance af patientkost til Region Sjælland.
Størstedelen af produktionen er baseret som cook chill med pakning i modificeret atmosfære (MAP), der sikrer lang holdbarhed under kølede forhold.
Vi er vant til at have praktikanter på besøg hos os og er klar til at tage imod dig, hvis du har lyst til at komme i praktik.