Opslag

Du vil i din erhvervspraktik opleve, at arbejdet som slagter ikke kun handler om at skære kød og sælge det i butikken. Det er meget mere.
Slagterfaget er et meget stolt fag, vi arbejder for at sikre kunderne det bedste kød, og det kræver at man ved hvordan kød skal håndteres, skæres korrekt og kontrollerer kvaliteten.

Du vil også opleve at slagteren skal kunne lave mad, til mad ud af huset. Du vil derfor se at kødet bliver skåret ud, tilberedt og til sidst afleveret til kunden.
Når din erhvervspraktik er ovre, vil du kende meget mere til slagterfaget, og du vil også vide hvorfor vi mener at slagterfaget er den bedste erhvervsuddannelse.

Om Slagter Zangenberg

Det er nemt at købe kød i dag. Derfor ønsker vi at dit kød indkøb skal være noget helt specielt. Derfor byder vi dig velkommen i vores slagterbutik, hvor du finder den bedste kvalitets kød, til priser, som nok vil overraske dig. Vi er ikke dyrere end de gængse supermarkeder, men vi vil garantere dig at der er en smag til forskel. Du vil møde duften af flæskesvær, lune frikadeller, friskbagt leverpostej, krogmodnet (dry aged) okse- og svinekød. Og vi vil lave lækre smagsprøver, som vi er sikre på vil friste dig til enten at tage en klassiker med hjem, eller prøve noget nyt. Som noget helt unikt har du hos vores slagter i Vordingborg mulighed for at besøge vores kølerum. Herinde kan du selv udvælge dit kød. … og så har vi ikke engang fortalt om vores kendte flødekartofler til den skarpe pris!